Carolina Herrera kifinomult kollekciói iránymutatóak az esküvői divatban. Elegáns kreációival rendszerint hatást gyakorol a trendekre, melyeket a nemzetközi szalonok is követnek.

userdb_id=80&url=http%3A%2F%2Fxn--retikl-7ya.hu%2Feskuvo%2Fcarolina-herrera-eskuvoi-ruhak%2F&keywords=2019_es_trendek,2019-es_kollekció,2019-es-divat,esküvő,esküvői_divat,esküvői_kollekció,esküvői_ruha,képes_cikk,menyasszonyi_ruha,modern,nőies,romantikus,trend
hirdetés

Carolina Herrera legújabb gyűjteménye már a jövő évi esküvői irányzatokról árulkodik. A menyasszonyi divat fordulópont előtt áll, amit a divatház 12 darabos kollekciója jól érzékeltet. A romantikus stílus kissé eltávolodik a most megszokott bohém, természetességet hangsúlyozó, vintage trendelemektől, és a modern nő letisztult eleganciája kerül reflektorfénybe.

A 2019-es őszi-téli szezonra tervezett darabok már nem a leheletfinom anyagokról szólnak, ám a hímzett és rétegelt kelmék cseppet sem keltenek elnehezült hatást. A lágy esésű ruhák romantikus hangulatát a felvonultatott elefántcsontszínű paletta csak fokozza, a szabások azonban a modern stílusjegyeket vonultatják fel.

Piszkos csipkék és túlméretezett masnik törik meg a nemes egyszerűséget, de mindezt szoborszerű, tökéletesen szabályos fazonokkal tálalja a divatház. Ha szeretnél a divat előtt járni egy lépéssel, lapozd át az alábbi képeket.

  • Megosztás:
hirdetés