A rusztikus és az elegáns esküvői csokrok egyaránt divatosak idén. Az őszi hangulatot a virágok színeivel vagy szárított bogyókkal, falevelekkel teremtheted meg.

userdb_id=80&url=http%3A%2F%2Fxn--retikl-7ya.hu%2Feskuvo%2Foszi-eskuvoi-csokrok%2F&keywords=2018_ősz,2018-as trendek,esküvői_csokor,esküvői_inspiráció,inspiráció,képes_cikk,menyasszonyi_csokor,ősz,őszi_esküvő
hirdetés

A csokor formájától, stílusától és persze egyéni elképzelésektől is függ, hogy milyen virágok és növények kerülnek bele. Ha menyasszonyi csokorról van szó, a legtöbben nemes, vágott virágokban gondolkodnak, pedig számos szereplője lehet a bokrétának.

Őszi esküvőkhöz tökéletesen passzolnak a színes falevelekkel, bogyókkal, szárított mezei növényekkel, vadszőlővel vagy örökzöld bokrok ágaival díszített kompozíciók. Nagyon szépek a narancsos-bordós összeállítások, de éppúgy világos, pasztelles árnyalatokat is fel lehet vonultatni, ha a szárított növények mellé hamvas, púderszínű rózsákat is tervezel.

Ebben a szezonban az elegáns csokrok mellőzik a gyöngyöket, tüllöket és egyéb díszítéseket, csak a bokrétába kötött virágok színharmóniái dominálnak. Adunk pár ötletet, ha nincs még elképzelésed a csokrod stílusáról.

  • Megosztás:
hirdetés