Ki mondta, hogy az adventi naptár csak a gyerekeknek szórakoztató? Mi imádjuk a meglepetéseket, különösen, ha kozmetikumokról van szó, melyeket dekoratív dobozokban bújtattak el.

userdb_id=80&url=http%3A%2F%2Fxn--retikl-7ya.hu%2Fkencefice%2Fadventi-szepsegkalendariumok%2F&keywords=adventi_kalendáriumok,adventi_naptár,alverde,arcápolás,árkörkép,dekorkozmetikum,dm,douglas,kalendárium,karácsony,karácsony_2018,körkép,loccitane,lush,revolution,szépség,szépségápolás,termék,testápolás,the_body_shop,yves_rocher
hirdetés

Az ünnepváró időszak örömét még jobban megédesíti a készülődés és néhány apró meglepetés. A szépségápolási termékeket rejtő adventi kalendáriumokra nagyon könnyű rákattanni, hiszen nemcsak a kicsik szeretnek azon izgulni, hogy vajon mit rejtenek az ízlésesen tálalt kis fiókok és ablakocskák. Ez esetben ugye, nem csoki vagy cukorka vár a kutakodó kezekre, hanem sokféle szépítő kencefice.

A legtöbb kozmetikai és szépségápolási márka a külcsín és a belbecs terén is igyekszik minden évben túlszárnyalni a korábban piacra dobott ünnepi naptárjait.Bár igaz, hogy többnyire borsos áron kaphatóak, ha azt vesszük, hogy a legtöbbjük minimum 12, maximum 25 terméket tartalmaz, ráadásul egy csodaszép díszdobozba csomagolva, akkor ezen nincs mit csodálkozni.

Összeszedtük azokat a szépségkalendáriumokat, melyekkel nagyon könnyű idén bármelyik nő szívét megdobogtatni. Mivel idén is nagyon népszerűek a dekorkozmetikai és szépségápolási termékeket rejtő naptárak, érdemes időben lecsapni rájuk, mert már most nagyon fogynak a készletek. Azt nem áruljuk el, hogy melyik doboz mit rejt magában, mert úgy az igazi, ha van min izgulni és meglepődni!

  • Megosztás:
hirdetés