Amióta hercegné lett, Meghan Markle gyakran hordja kontyba tűzve a haját. Azt gondolnánk, kemény fodrászmunka összehozni egy ilyen nőies frizurát, de meglepően gyors és egyszerű.

userdb_id=80&url=http%3A%2F%2Fxn--retikl-7ya.hu%2Fkencefice%2Fmeghan-markle-konty%2F&keywords=frizura,frizuradivat,frizuratipp,haj,hajkészítés_otthon,hajviselet,hosszú_haj,így_készítsd_el,konty,kontykészítés,meghan_markle,videó,youtube_videó
hirdetés

Meghan Markle decens kis kontya tökéletesen passzol a kifinomultan nőies öltözékeihez, így nem csoda, hogy sok nőt inspirál. A lazán összefogott frizurája az arcát keretező, lágyan leomló tincsekkel nemcsak az elegáns, formális megjelenéshez jó választás, a mindennapokban éppúgy stílusosan mutat.

Bár a hercegné alkalmi hajviseleteit rendszerint fodrász készíti el, ez a konty azért praktikus számára, mert utazásai során akár ő maga is össze tudja dobni öt perc alatt, ha nincsenek kéznél a szépségéért felelős szakemberek.

Az InStyle videójában egy fodrász tanítja meg a cseppet sem bonyolult műveletet, ám a frizuramodellnek sem okoz gondot leutánozni ennek az egyszerű kontynak az elkészítését. A tökéletes eredmény érdekében azonban nem árt, ha az alapfazon hasonló, mint Meghan hercegné lépcsőzetesen vágott haja.

  • Megosztás:
hirdetés