A frizuradivat követésén túl nemcsak az arcformánkat, hanem a korunkat is figyelembe kell venni, hogy a hajszín vagy a fazon, amit választunk, ne dobjon rá néhány plusz évet a külsőnkre.

userdb_id=80&url=http%3A%2F%2Fxn--retikl-7ya.hu%2Fkencefice%2Foregito-frizurak%2F&keywords=cameron_diaz,courteney_cox,fazon,frizura,frizuratipp,haj,hajszín,hajviselet,így_ne_viseld,így_viseld,jessica_chastain,julia_roberts,katherine_heigl,öregítő_frizurák,sandra_bullock,sharon_stone,susan_sarandon
hirdetés

A sötét, kávébarna hajszínek nagyon divatosak idén, de negyven felett már idősebbnek mutatják az embert, és az sem mindegy, hogy mereven felpolcolva vagy dúsra szárítva viseljük a tincseinket. Bizonyos frizurák még a húszas-harmincas korosztályt is menthetetlenül öregítik, ez persze nemcsak a fazonon áll vagy bukik, hanem legfőképpen azon, hogyan fésüljük és formázzuk a sörényünket.

Olykor a hírességek is hibáznak, képeiken pedig jól látszik a különbség, hogy mennyivel fiatalosabbak egy világosabb vagy oldalt elválasztott frizurával, mert az összkép érdekében a legapróbb részletek is számítanak. Mutatjuk, milyen hibákat ne kövess el, ha nem akarsz egy tízessel korosabbnak tűnni!

  • Megosztás:
hirdetés